Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Новини : - Павел баня е готова за новата учебна година
Posted by SB on 2020/9/9 13:41:42 (772 reads )

- Павел баня е готова за новата учебна година

      “Всички действия от страна на община Павел баня за нормалното започване на новата учебна година са предприети”, заяви кметът Иса Бесоолу, който днес събра на работна среща директорите на местните учебни заведения. Те от своя страна информираха градоначалника за взетите мерки относно безопасното започване на учебната година в условията на коронавирусната инфекция. Редом с директорите на двете най-големи училища с общо 570 ученици, от които 370 пътуващи от населените места в общината, бе и представител на превозваческата фирма по общинската транспортна схема. 
      След като всички взеха отношение по безопасното пътуване на учениците, бяха единодушни, че: ще се спазват с точност часовете на отпътуване и пристигане, пътуването ще се осъществява с автобуси, а не с микробуси, като няма да се допускат правостоящи ученици в автобусите, законосъобразно ще бъдат издавани документите за пътуване, пътниците ще са с предпазни маски. 
      Учениците от с. Долно Сахране, където училището е закрито, ще бъдат превозвани с ученически автобус, който общината получи в края на 2019г. от Министерството на образованието и науката.