Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Новини : - Павел баня с първо участие в Международна турист. борса
Posted by SB on 2020/2/14 9:07:21 (749 reads )

- Павел баня с първо участие в Международна турист. борса

       За пръв път община Павел баня взе участие в Международната туристическа борса “Ваканция Holiday & Spa Expo”, като представи балнео и спа туризма си, традиционните празници на своята територия и розопроизводството. Кметът на общината Иса Бесоолу разговоря с министъра на туризма Николина Ангелкова във връзка с развитието на туризма в общината и по покана на градоначалника министърът обеща да посети Павел баня. 
      За откриването на туристическата борса и представянето на общината, освен кмета, присъстваха неговите заместници, главният архитект и председателят на Общинския съвет. 
      Още в първия ден интересът към щанда на Общината беше много голям. От ръководството на община Павел баня бяха категорични, че ще продължат да работят в посока за развитието на туризма в региона. 
      В рамките на Борсата кметът Бесоолу посети и два щанда на фирми от павелбанско - комплекс “Дамасцена” и балнеохотел “Севтополис”.
      В тазгодишното издание на туристическата борса посетителите можеха да разгледат щандовете на над 360 участници от 20 държави - общини, курортни комплекси, национални туристически организации, туристически фирми, хотелиери, авиокомпании и др. За първи път във „Ваканция и СПА Експо“ участват представители на туристическия сектор от Босна и Херцеговина, Кения и Франция.
 
14.02.2020 г. 
..