Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив предстоящи.. : - Стартира "Лято в Павел баня 2014"
Posted by SB on 2014/6/23 15:53:52 (1232 reads )

- Стартира "Лято в Павел баня 2014"

 От 3 юли 2014 година за пореден път стартира инициативата на Община Павел баня „Лято в Павел баня 2014”. Според програмата всеки четвъртък през летните месеци на откритата сцена на централния площад в града гостуват танцови и друг вид формации, чиято основна цел е да забавляват гостите и жителите на града.
Проявата ще бъде открита с гостуването на танцовите ансамбли „Огърлица” и „Хоровод”, чиито представители са от селата Габарево и Търничени. За следващата седмица е предвидено участие на самодейците от село Горно Сахране, които са подготвили за случая богата шоу-програма. В нея участие ще вземат не само танцьорите от местния клуб, но и представителите  на театралната трупа.
Програмата „Лято в Павел баня 2014” продължава с  участието на гостуващото кино на БНТ 1. То ще излъчи своя прожекция на 13.07.2014 година, а само няколко часа преди самата прожекция, отново на лятната сцена в града, ще гостува и Пътуващата библиотека, която е част от кампанията „Лятно кино с БНТ 1”. Част от тази библиотека е столът на Четенето на който децата ще могат не само да четат произведения на любими свои автори, но и ще могат да разменят детско-юношеска литература.
 След гостуващото кино в програмата на „Лято в Павел баня 2014” е включено и участие на представителите на фолклорен танцов ансамбъл „Детелини”, както и известни български певци и музиканти, на чиито умения ще се възхищава местната публика.