Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив предстоящи.. : Благотворителна акция за Кристиана
Posted by SB on 2010/10/20 9:30:07 (1156 reads )

Благотворителна акция за Кристиана

                Историята на 5-годишната Кристиана от Казанлък вече беше разказана от няколко национални медии, а след благотворителната кампания под надслов „Шанс за Кристиана” на детето беше направена успешна операция в Израел, след която състоянието и значително се е подобрило.След завършването на лечението в Тел Авив, за майката предстоят още трудни месеци, в които ще е нужна рехабилитация, както и контролен преглед в Израел.
                 Ръководството на Община Павел баня отново застава зад благородната кауза и призовава всеки, който има желание и възможност, да се присъедини, като внесе средства по откритите дарителски сметки.
                „Децата на СОУ „Христо Ботев” гр. Павел баня, в подкрепа на Кристиана” – това е мотото под което ученици и учители започват кампания за набиране на средства за лечението на Кристиaна Кънева, във връзка с призива на общинското ръководство. Предвидени са следните инициативи:
Ø       На 26.10.2010г. – базар и ученически благотворителен спектакъл, в голямата зала на читалище „Напред” от 13:00 часа
Ø       На 30.10.2010г. от 17:30 ч. по покана на Училищното настоятелство – концерт на фолклорен танцов ансамбъл „Арсенал”, гр. Казанлък – отново с благотворителна цел.
        Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство гр. Павел баня ще организира кулинарна изложба-базар на 21 ноември – ден на християнското семейство, като средствата от продажбата на експонатите ще бъдат предоставени за лечението на Кристиaна.
        Царица Роза Павел баня 2010 Ния Бошнакова, която е студентка и в момента отсъства от града заяви, че напълно подкрепя инициативите и ще се включи в тях през следващата седмица.
ДАЙТЕ ШАНС НА ДОБРОТО В СЕБЕ СИ, ЗА ДА ГРЕЕ ЩАСТИЕТО В ДЕТСКИТЕ ОЧИЧКИ,ЗА ДА МОЖЕ УТРЕ ТОВА ДЕТЕ ДА БЪДЕ КАТО ВСИЧКИ.
 
              ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ - ЦКБ АД Клон Казанлък
              ( CECBBGSF) IBAN: BG16 CECB 9790 41B2 2916 00      -      USD
              ( CECBBGSF) IBAN: BG75 CECB 9790 44B2 2916 00     -       EVR
              ( CECBBGSF) IBAN: BG61 CECB 9790 40B2 2916 00      -       BG