Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Новини : - Заповедта на кмета се изпълнява безусловно
Posted by SB on 2020/3/17 11:55:30 (569 reads )

- Заповедта на кмета се изпълнява безусловно

Безусловно се изпълнява заповедта на Кмета на община Павел баня Иса Бесоолу за строги мерки по опазване на живота и здравето на населението от вирус COVID – 19. Извършени са проверки по хотелите. Всички хотели и балнео хотели не приемат туристи. 
 
Обработват се с дезинфектанти обществените територии, паркова мебел, детски и спортни съоръжения. Общинска администрация, макар в намален състав с цел превенция, обслужва гражданите, като в сградата са обособени два входа – по един за граждани и служители. 
 
Кметовете по населени места информират за пристигнали в общината граждани от други държави. Извършват се постоянни проверки дали дошлите лица спазват карантинния срок. Действията се извършват с помощта на Полицейски участък - Павел баня.
 
Кметът на общината Иса Бесоолу и екипът му призовават гражданите – „Пазейки себе си, да опазим здравето на околните! Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!” 
 
Напомняме на всички, при редене на опашки, да спазват дистанция от поне 1 метър, както и да сигнализират на тел.: 112 за струпвания на граждани на едно място.