Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Актуално : Царица Роза Павел баня 2009
Posted by SB on 2009/6/13 9:34:39 (2107 reads )

Царица Роза Павел баня 2009

                На 12 юни на грандиозен спектакъл на лятната сцена в центъра на гр. Павел баня с участието на Драгомир Драганов, Стефан Диомов и неговата група „Петте сезона” и 7 прекрасни млади дами от община Павел баня по най-демократичен начин публиката избра петата си Царица Роза - Павел баня 2009.
                Царицата се казва Павлина Мартинова на 18 години от гр. Павел баня, абитуриентка от Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий гр. Казанлък със специалност география и испански език. Новата царица харесва всички празници, вярва в себе си и би искала светът да узнае, че България е много красива страна с невероятна природа и много културни забележителности. Тя е танцьорка в Общинския фолклорен ансамбъл „Детелини”, който предишния ден отбеляза своя 20 годишен юбилей.
                Изборът на Царица Роза – Павел баня  се провежда ежегодно в гр. Павел баня по време на традиционния Празник на розата и минералната вода.
Царица Роза става представително лице на Общината за периода юни текущата година – юни следващата година и може да придружава Кмета при гостуване и официални срещи у нас и в чужбина.