Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив предстоящи.. : - Да изчистим България заедно
Posted by SB on 2018/9/12 16:00:04 (904 reads )

- Да изчистим България заедно

Тази година „Да изчистим България заедно“ стана част от най-голямата гражданска инициатива в света - World Clean Up Day 2018. На 15 септември, в Световния ден на почистването, България ще чисти заедно с милиони доброволци от 150 страни.
Община Павел баня ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“, която ще се проведе на 15 септември 2018 година.
Дългосрочната цел на инициативата е да се промени съзнанието и отношението на хората към местата, на които живеят, както и начина, по който се грижат за своите отпадъци.
Общинската администрация ще оказва съдействие на всички граждани, които желаят да почистят любимо свое място за отдих, пространствата около своите домове или детските площадки, на които се забавляват децата им.
Общинска администрация Павел баня ще осигури на всички желаещи да се включат в инициативата чували и ръкавици, които могат да бъдат получени всеки работен ден от 10 до 14 часа в стая № 8 в сградата на общинска администрация.
Отпадъците следва да се събират в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване, съгласувано с общинска администрация.
Извозването на отпадъците ще се извърши на 15 септември, когато ще работят всички сметоизвозващи автомобили.
 
Община Павел баня