Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив предстоящи.. : - Сливен посреща на сцена легендарния Джо Лин Търнър
Posted by SB on 2015/9/15 15:38:09 (855 reads )

- Сливен посреща на сцена легендарния Джо Лин Търнър

На 19 септември в 19.30 часа,в Късноантична и средновековна крепост „Туида”, разположена в северните покрайнини на Сливен, американската звезда, известна с незабравимите си вокални партии в „Рейнбоу” и „Дийп Пърпъл” ще зарадва хиляди свои почитатели.
Концертът е организиран от Община Сливен. Кметът на града, инж. Кольо Милев, който е и Председател на Регионална асоциация на общините „Тракия”, кани любителите на твърдата музика от региона да се присъединят към спектакъла. С Джо Лин Търнър ще свирят музикантите от българската група „Кикимора” на прочутия китарист и композитор Николо Коцев.
Сливен трескаво се подготвя за събитието. Концерт от подобен мащаб и на територията на древната крепост Туида, която след осъществявяне на европейски проект отскоро отвори врати за посетители, не е имало.
Цената на билета е 10 лева. Билети за концерта освен директно от крепостта, могат да се закупят от Общинския туристически информационен център /до Виенската сладкарница/ от 10 до 13 часа и от 14 до 19 часа през делничните дни. В събота центърът ще работи до 17 часа, а на Туида билети ще се продават непосредствено до началото на шоуто.
Повече информация може да получите на уеб страницата на Късноантична и средновековна крепост „Туида”: http://tuidacastle.bg както и на телефони: 0895 467289, 0879 599148 и 0878 640224. Въпроси може да задавате на ел. поща: tuidacastle@gmail.com