Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Актуално :
Posted by SB on 2008/9/4 15:26:32 (1547 reads )

Уважаеми жители на община Павел баня,
Нека в края на горещото лято, в навечерието на Празника на община Павел баня – 8 септември , които е и храмов празник на град Павел баня – Рождество Богородично, да се поздравим с постигнатите резултати и искам да ви уверя, че ще продължаваме уверено да вървим напред!
Пожелавам на Вас и Вашите семейства крепко здраве, благоденствие в домовете и с всеки изминал ден да усещате промяната към един по- добър живот, достоен за всеки българин!
Нека да живеем в мир и разбирателство по между си, да работим с усърдие за развитието на нашия град!
Каня ви на традиционната вече среща на гражданите от общината с общинското ръководство, която ще се състои на 5 септември (петък) от 18 часа в сградата на читалището и на която ще направим равносметка на изминалата година – какво постигнахме и какво ни предстои занапред.
Уважаеми съграждани от град Павел баня,
В края сме на един от най- успешните сезони за курорта Павел баня. Нашето малко градче с над 50 годишните си традиции и авторитет в балнеолечението, с подобрената и съвременна инфраструктура, с богатството на своите запазени традиции, с гостоприемството на своите жители, привлече и през Лято 2008 много туристи и гости, които изказват своето задоволство от условията на лечение и отдих и своето уверение, че догодина пак ще посетят град Павел баня.
 
Благодаря на всички, които направиха този сезон  успешен за град Павел баня и за община Павел баня.
 
                                      Станимир Радевски
                                      Кмет на община Павел баня