Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив предстоящи.. : Военният духов оркестър открива коледната програма в Павел б
Posted by SB on 2013/12/11 9:16:01 (1028 reads )

Военният духов оркестър открива коледната програма в Павел б

 
На 13 декември 2013 година Духовият оркестър и Смесеният войнишки хор на 61 Стрямска механизирана бригада ще гостуват отново в Павел баня.
Проявата ще постави началото на отбелязване на предстоящите коледни и новогодишни празници в града.
След приключването на концерта, който е с начален час 16.30, тържествено ще бъдат запалени светлините и коледната украса в града.
Гостуващите музиканти, които са под вещото ръководство на капитан Юлиян Атанасов, са подготвили да изпълнят пред публика песни с празнични мотиви. Своите музикални умения те вече представиха на павелбанци на 13 ноември, когато гостуваха в града по повод празника на сухопътните войски и концертът им премина при голям интерес.   
След тази тяхна музикална проява коледно-новогодишната програма ще продължи с представление на театрална работилница „Сфумато”, актьорите на която на 18 декември ще представят постановката „Нирвана”.
Два дни по-късно, в зала „Младост” при читалище „Напред”, всички павелбанци и гости на града ще могат да се включат в превърналата се в традиционна кулинарна изложба „Коледна трапеза”. На нея ще бъдат представени коледни ястия, приготвени от граждани на Павел баня.
Част от празничната програма е и коледният концерт, организиран от читалище „Напред” град Павел баня на 22 декември. В него участие ще вземат всички клубове към местното читалище.
Не са забравени и съхранените от миналото обичаи и традиции в региона. На 25 декември кметът на Община Павел баня г-н Станимир Радевски ще посрещне на площада коледарските групи.