Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив На вашето ... : * Очакваме Вашите предложения за Годишната награда
Posted by SB on 2013/8/8 16:16:58 (1980 reads )

* Очакваме Вашите предложения за Годишната награда

През 2004 със заповед на кмета на община Павел баня Станимир Радевски за първи път бе учредена и връчена Годишната награда на кмета на общината за принос в развитието на дребния и средния бизнес в областта на туризма. До сега наградата получиха млади хора, бизнесмени, които развиха своя бизнес с бързи темпове през тези години и допринасят за утвърждаване авторитета на националния курорт Павел баня. Носители на годишната награда досега са: Николай Райчев, Запрянка Стоянова, Събин Събчев, Петър Григоров, Недка и Кольо Кавръкови, д-р Мирослав Минев, Магдалена Райчева, Милена Иванова и Атанас Тотев.
Тази година наградата е юбилейна и за това Общинското ръководство очаква предложения от гражданите и гостите на община и гр. Павел баня за определяне на Носителя на  Десетата годишна награда на кмета на общината, като тази година наградата ще бъде не само за развитие на туристическия бизнес, а за принос в развитието на дребния и средния бизнес независимо в какво направление.
            Моля попълнете долната форма на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Вашето мнение ще бъде изпратено по електронна поща на служител в Община Павел Баня.
            Моля попълнете и полетата за обратна връзка.

 

Предложение за носител на Десетата годишна награда на кмета на общината

Вашето име
Относно   Десета годишна награда на кмета

Вашето обосновано предложение:

Електронна поща
Телефон за връзка