Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Актуално : Обръщение към гражданите на Павел баня
Posted by sg on 2008/1/1 15:29:15 (2525 reads )

Обръщение към гражданите на Павел баня

Уважаеми съграждани,
Всеки един от нас обича чистотата и реда.
Ръководството на общината прави всичко възможно града ни да бъде чист и приветлив за гости и жители. Всички ние трябва да полагаме грижи за околната ни среда, за нашия дом- за нашия град.
Напомням ви, че изхвърлянето на битови и строителни отпадъци извън регламентираните места подлежи на санкции съгласно Наредба №1 и
Наредба №2 на Общински съвет Павел баня.
Град Павел баня има регламентирано сметище за депониране на битови и строителни отпадъци, намиращо в местността “Бонин дол”
За да бъде един град, за да го има и занапред, за да отговаря на високите изисквания на европейския съюз, за да живеят децата ни в чиста околна среда, трябва да спазваме разпоредбите и чисто човешките ценности и норми.
Изхвърляйки ненужните ни отпадъци на нерегламентирани за целта места- показваме отношението не само към нашия град, но и към самите себе си!
Ръководството на община Павел баня се стреми града ни да бъде чист и приветлив, да отговаря на нормите за екологично чиста околна среда. Но ако ние не променим съзнанието си, ако ние продължаваме да замърсяваме града, в който живеем, то какво остава за нашите деца и за бъдещето.
Станимир Радевски - Кмет на община Павел баня